Vuokraajan ehdot

 

Tavarat saat tuoda myyntipöytön varauspäivää edeltävänä iltana ja ne saa laittaa pöydälle heti, kun edellinen pöytäkirja tyhjentää pöydän ja sai selvityksen. Tavarat Voi tuoda myös vuokrauspäivää Aamun. Tavaraa Voi tuoda lisää koko myyntiviikko Ajan.

Myyntiviikko Pituus 7 päivää. Vuokrauksen loputtua pöytä pitää tyhjentää viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömästä pöydästä veloitamme 10 € Korvauksen. Sopimuksesta myös Henkilökunta Voi tyhjentää pöydän. Löytötavaroita säilytämme noin Kuukauden Ajan. Kadonneita tavaroita kannattaa kysellä Pian vuokrauksen jälkeen.

 

Nettivarausjärjestelmä Vuoksen Emme Voi Luvata pöydän varauksen jatkumisesta, mutta voit pyytää tietokonetta varaustilannetta henkilökunnalta. Pyrimme halutessasi jatkamaan pöydän vuokrausta esim. toisella pöytänumerolla. Kysy Rohkeasti neuvoja ja vinkkejä kirpputorin henkilökunnalta.

Huonekaluja ja miuta-isoja tavaroita Voi tuoda myös myyntiin ja taulukko vuokralaisen toimitus 20 prosenttia. Huonekalujen myyntiaika on maksimissaan 4 viikkoa, paitsi vuokrauksen jatkessa pidempään. Huonekaluja Voi tuoda myyntiin myös Ilmanpöytävaraa, jolloin toimitus 25%. Muista kysyä henkilökunnalta, Onko kirpputorilla tilaa huonekaluille.

voit tuoda myyntiin myös muita isompia tuotteita kuten, Pyöriä, Kodin pienlaitteita, laikkaleikkureita, moottorisahoja, työkaluja jne. liittyvä liitvä liitäntä Liittyvä Näille tuotteille löytyy omat tila ja toimitus 20 prosenttia.

Huomioitavia asioita myyjille

Ala tuo myyntiin tupakkaa, sytkäreitä, aikuisviihdettä, lääkkeitä, piraattituotteita, terästuotteita tai muita vaarallisia tuotteita Seka alkoholia. Elintarvikkeita SAA tuoda myyntiin vain sopimuksen mukaisesti. Ala Laita pöytään arvokkaita tavaroita, kalliita koruja, kelloja, kännyköitä ja arabiaa, vanhaa lasia tai keräilyastioita. Niille varattu vitriinejä kassan ympäriltä. Asiakas itse vastuussa tuomista tavarastaan. Tyhjennä pöytäsi ajoissa, ennen seuraavaa myyjän tuloa. Viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

VIIVAKOODILLISET TARRAHINTALAPUT
Kirppis Ruususessa on käytössä viivakoodihinnalapputarrat. Tarroihin Voi kirjoittaa kynällä tai hinnoitella verkossa valmiiksi kirppa-kalle ohjelmalla . Tarra-arkki ei kannata kopioida itse, koska arkeissa on juoksevat Numerot.
Tarra-Arkin Alone Tulee seurantalista, johon haluat merkitä myydyt tuotteet. Tällöin myyntiä koskevat Todella Helppo seurata. Viivakooditarroja Voi Saada halutessasi sähköpostitse, jolloin voit tulostaa niita itse.Muttaessasi hintaa Laita Aina uusi hintalappu emme myy tuotteita, joiden hinta on muuttunut.

VIIVAKOODITARROJEN EDUT
Viivakoodilliset hintalaput ovat käteviä, Seka myyjän Että ostajan kannalta. Väärään pöytään myymis ei ole mahdollista, koska viivakoodin avulla myyntituotteet menevät Aina oikealle myyjälle. Tarroilla hinnoittelu Helppoa ja nopeaa. Samat hintalaput käyvät myöhemminkin, koska tuotteet Myydään jälleenmyyjäksi Eika pöytään. Viivakoodilliset hintalaput myyvät jääneitä tuotteita asiakkaalle Vielä pöydän lopettamisesta jälkensä.

HINTALAPPUJEN KIINNITTÄMINEN
Toppa-asusteet, pitsivaatteet, matot ja jotkut verhokankaat ovat usein liukkaita. Kirjojen hintalappua: ei kannata liimata etukanteen. Huonekaluihin ja varsinkaan vanhoihin huonekaluihin: ei tarraa kannata myöskään liimata. Kenkiin tarra Voi kiinnittää vaikka sisäpuolelle, jolloin se pysyy paremmin kiinni. Kiinnitä hintalappu hyvin ja näin, Etä Viivakoodi on rypytön, tasainen Pinnalla ja täysin luettava. Kovahälytin kannattaa kiinnittää hintalapun läpi, jolloin hintalappua ei saa irroitettu epärehellisin aikein.

jääneitä ja hinnattomia tavaroita säilytämme noin 2 viikkoa. Puuttuvia tavaroita kannattaa kysellä Pian lopettamisen Jälkeen. Meillä on Paikka jääneille ja hinnattomille tavaroille. Ne löytyvät rompepuolen läheltä

Kuljetuspalvelu

Kirppikseltä voit ostaa myös kuljetuspalvelun, jolloin toimitamme huonekalut Tai noudamme ne myyntiin. Kuljetuspalvelu alk.10 €

Kirpputorin vastuu

Asiakas tuo tavaran myyntiin Omalla vastuulla, Eika kirpputori Ole korvausvelvollinen Varkauden, tulipalo, vesivahingon tai väärinkäytön yhteydessä. Kirpputori: ei myöskään vastaa tuotteissa esiintyvän puutteista tai vioista. Kirpputorilla on tallentava valvontakamerajärjestelmä ja pyrimme tekemään parhaamme esteiden estämiseksi. Kaikista varkaustapauksista ilmoitamme poliisille.

 

Comments are closed.