Vuokraajan ehdot

 

Tavarat saa tuoda varauspäivää edeltävänä päivänä puolta tuntia ennen sulkemisaikaa. Pöytää ei kannata laittaa liian täyteen.  Myytävää voi tuoda lisää koko myyntiviikon ajan. Pöytä kannattaa siistiä päivittäin. Voit ostaa myös siistipalvelun euron päivähintaan.

Myyntiviikko on 7 päivää. Vuokrauksen loputtua,  pöytä pitää tyhjentää puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömästä pöydästä veloitamme 5 € Korvauksen. Sopimuksesta myös henkilökunta voi tyhjentää pöydän. Hinnattomia ja jääneitä tavaroita säilytämme 3 viikkoa. Ne sijaitsevat huonekalupuolen perällä. Kadonneita tavaroita kannattaa kysellä pian vuokrauksen jälkeen.

Nettivarauksen vuoksi emme voi luvata pöydän jatkamista.  Pyrimme halutessasi jatkamaan pöydän vuokrausta esim. toisella pöytänumerolla. Kysy neuvoja ja vinkkejä kirpputorin henkilökunnalta.

Pöytävuokraajalta provisio huonekaluista ja muista isoista tavaroista on 20 %. Huonekalujen myyntiaika on maksimissaan 4 viikkoa. Huonekaluja voi tuoda myyntiin myös ilman pöytävuokrausta, jolloin provisio on 25%. Muista kysyä henkilökunnalta, onko kirpputorilla tilaa huonekaluille. Polkupyörille on oma myyntipaikka.

 

Ohjeita myyjille

Älä tuo myyntiin tupakkaa, sytkäreitä, aikuisviihdettä, lääkkeitä, piraattituotteita, teräaseita tai muita vaarallisia tuotteita. Elintarvikkeita saa tuoda myyntiin vain sopimuksen mukaan. Asiakas on vastuussa tuomista tavarastaan.

VIIVAKOODILLISET TARRAHINTALAPUT
Kirppis Ruususessa on käytössä viivakoodihintalaput. Tarroihin voi kirjoittaa kynällä tai hinnoitella netissä  kirppari-kalle ohjelmalla. Tarra-arkin mukana tulee seurantalista, johon voi merkitä myytävät tuotteet . Vaihda uusi hintalappu, jos muutat tuotteen hintaa. Emme myy tuotteita, joiden hintaa on muutettu. 
Viivakoodilliset hintalaput ovat käteviä. Hinnoittelu on helppoa, nopeaa ja tuotteet menevät aina oikealle myyjälle. 

HINTALAPPUJEN KIINNITTÄMINEN

Tarraa ei kannata  liimata kirjojen etukanteen eikä lp-levyihin. Huonekaluihin ja varsinkaan vanhoihin huonekaluihin: ei tarraa kannata myöskään liimata. Kenkiin tarran voi kiinnittää vaikka sisäpuolelle, jolloin se pysyy paremmin kiinni.Voit käyttää kiinnityksessä myös hakaneuloja. Kovahälytin kannattaa kiinnittää hintalapun läpi, jolloin hintalappua ei saa irroitettua epärehellisin aikein. Arvokkaammille tuotteille on vitriinipaikkoja.

Kuljetuspalvelu

Kirppikseltä voit ostaa myös kuljetuspalvelun, hinta on  kaupunkialueelle alk.10 €

Kirpputorin vastuu

Asiakas tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla, eikä kirpputori ole korvausvelvollinen varkauden, tulipalon, ilkivallan, vesivahingon tai väärinkäytön sattuessa. Kirpputori ei myöskään vastaa tuotteissa esiintyvistä puutteista tai vioista. Kirpputorilla on tallentava valvontakamerajärjestelmä ja pyrimme tekemään parhaamme varkauden estämiseksi. Kaikista varkaustapauksista ilmoitamme poliisille. 

 

Comments are closed.