Vuokraajan ehdot

Varausehdot ja ohjeita vuokraajille

Vuokrahintaan sisältyy 1 arkki viivakoodihintalappuja. Seuraavat arkit maksavat 40 senttiä kpl. Meiltä Saat nuppineuloja ja hakaneuloja. Hengarit kuuluvat myyntipaikkaan. Dvd- ja cd- levyistä Voi jättää levyt kassalle. Tavaroiden on mahduttava myyntipöytään. Niita ei saa jättää lattialle siivouksen helpottamiseksi. Lisää myyntitilaa on Muualla mm isoille matoille, valaisimille, tauluille ja peileille ja kirjoille. Ne kaikki kuuluvat pöytävuokraan.Pöytävarauksen Hinta on 25 € / viikko, 45 € / 2viikkoa, 65 € / 3 viikkoa ja 85 € / 4 viikkoa. Myyntihyllyn Hinta on 10 € / viikko. Lisäpäivät ovat 5 €. Meillä on myös siistipalvelu 7 € / viikko. Tällöin Henkilökunta siivoaa ja järjestelee pöytää joka päivä.

Tavarat saa tuoda myyntipöytään varauspäivää edeltävänä iltana ja ne saa laittaa pöytään heti, kun edellinen pöytävuokraaja on tyhjentänyt pöydän ja saanut siitä tilityksen. Tavarat Voi tuoda myös vuokrauspäivän Aamun. Tavaraa Voi tuoda lisää koko myyntiviikon Ajan.

Myyntiviikon Pituus 7 päivää. Vuokrauksen loputtua pöytä pitää tyhjentää viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Tyhjentämättömästä pöydästä veloitamme 10 € Korvauksen. Sopimuksesta myös Henkilökunta Voi tyhjentää pöydän. Löytötavaroita säilytämme noin Kuukauden Ajan. Kadonneita tavaroita kannattaa kysellä Pian vuokrauksen Jälkeen.

 

Nettivarausjärjestelmän Vuoksen Emme Voi Luvata pöydän varauksen jatkumista, mutta voit tiedustella pöytäsi varaustilannetta henkilökunnalta. Pyrimme halutessasi jatkamaan pöydän vuokrausta esim. toisella pöytänumerolla. Kysy Rohkeasti neuvoja ja vinkkejä kirpputorin henkilökunnalta.

Huonekaluja ja miuta isoja tavaroita Voi tuoda myös myyntiin ja pöydän vuokraajalle provisio 20 prosenttia. Huonekalujen myyntiaika on maksimissaan 4 viikkoa, paitsi vuokrauksen jatkuessa pidempään. Huonekaluja Voi tuoda myyntiin myös Ilman pöytävarausta, jolloin provisio 25%. Muista kysyä henkilökunnalta, Onko kirpputorilla Tilaa huonekaluille.

voit tuoda myyntiin myös muita isompia tuotteita kuten, Pyöriä, Kodin pienlaitteita, ruohonleikkureita, moottorisahoja, työkaluja jne. liittyvä liittyvä liittyvä Liittyvä Näille tuotteille löytyy oma tilansa ja provisio 20 prosenttia.

Huomioitavia asioita myyjille

Ala tuo myyntiin tupakkaa, sytkäreitä, aikuisviihdettä, lääkkeitä, piraattituotteita, terä- Tai muita vaarallisia tuotteita Seka alkoholia. Elintarvikkeita SAA tuoda myyntiin ainoastaan sopimuksesta. Ala Laita pöytään arvokkaita tavaroita, kalliita koruja, kelloja, kännyköitä ja arabiaa, vanhaa lasia Tai keräilyastioita. Niille on varattu vitriinejä kassan ympäriltä. Asiakas on Itse vastuussa tuomistaan tavaroista. Tyhjennä pöytäsi ajoissa, ennen seuraavan myyjän tuloa. Viimeistään puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

VIIVAKOODILLISET TARRAHINTALAPUT
Kirppis Ruususessa on käytössä viivakoodihintalapputarrat. Tarroihin Voi kirjoittaa kynällä Tai hinnoitella ne netissä valmiiksi kirppa-kalle ohjelmalla. Asiakas VAS: pöytävarauksen yhteydessä ilmaisen tarra-Arkin, Jossa 30 tarraa. Lisäarkit maksavat 40 snt / kpl. Tarra-arkkeja ei kannata kopioida Itse, koska arkeissa on juoksevat Numerot.
Tarra-Arkin Alone Tulee seurantalista, johon Voi halutessaan merkitä myytävät tuotteet. Tällöin myyntiä koskevat Todella Helppo seurata. Viivakooditarroja Voi Saada halutessaan sähköpostiin, jolloin voit tulostaa niita itse.Muuttaessasi hintaa Laita Aina uusi hintalappu emme myy tuotteita joiden hintaa on muutettu.

VIIVAKOODITARROJEN EDUT
Viivakoodilliset hintalaput ovat käteviä, Seka myyjän Että ostajan kannalta. Väärään pöytään myyminen ei ole mahdollista, koska viivakoodin ansiosta myynnit menevät Aina oikealle myyjälle. Tarroilla hinnoittelu on Helppoa ja nopeaa. Samat hintalaput käyvät myöhemminkin, koska tuotteet Myydään asiakasnumerolle Eika pöytään. Viivakoodilliset hintalaput myyvät jääneitä tuotteita asiakkaalle Vielä pöydän lopettamisen jälkeenkin.

HINTALAPPUJEN KIINNITTÄMINEN
Toppa-asusteet, pitsivaatteet, matot ja jotkut verhokankaat ovat usein liukkaita, näissä kannattaa käyttää hakaneulaa lisäksi. Kirjoihin hintalappua: ei kannata liimata etukanteen. Huonekaluihin ja varsinkaan vanhoihin huonekaluihin: ei tarraa kannata myöskään liimata. Kenkiin tarran Voi kiinnittää vaikka sisäpuolelle, jolloin se pysyy paremmin kiinni. Kiinnitä hintalappu hyvin ja siten, Että Viivakoodi on rypytön, tasaisella Pinnalla ja kokonaan luettavissa. Kovahälytin kannattaa kiinnittää hintalapun Läpi, jolloin hintalappua ei saa irroitettua epärehellisin aikein.

jääneitä ja hinnattomia tavaroita säilytämme noin 2 viikkoa. Puuttuvia tavaroita kannattaa kysellä Pian lopettamisen Jälkeen. Meillä on Paikka jääneille ja hinnattomille tavaroille. Ne löytyvät rompepuolen läheltä

Kuljetuspalvelu

Kirppikseltä voit ostaa myös kuljetuspalvelun, jolloin toimitamme huonekalut Tai noudamme ne myyntiin. Kuljetuspalvelu alk.10 €

Kirpputorin vastuu

Asiakas tuo tavarat myyntiin Omalla vastuulla, Eika kirpputori Ole korvausvelvollinen Varkauden, tulipalon, vesivahingon Tai ilkivallan sattuessa. Kirpputori: ei myöskään vastaa tuotteissa esiintyvistä puutteista Tai vioista. Kirpputorilla on tallentava valvontakamerajärjestelmä ja pyrimme tekemään parhaamme varkauksien estämiseksi. Kaikista varkaustapauksista ilmoitamme poliisille.

 

Comments are closed.