Vuokraajan ehdot

Kirpputorilla myyminen

Tavarat saa tuoda varauspäivää edeltävänä päivänä  tuntia ennen sulkemisaikaa, (arkisin klo 17, lauantaisin klo 14 ja sunnuntaisin klo 15.00.  Pöytää ei kannata laittaa liian täyteen.  Myytävää voi tuoda lisää koko myyntiviikon ajan. Pöytä kannattaa siistiä päivittäin. Vauvan vaatteet on kätevintä myydä koreista ja merkitä koot. Voit ostaa myös siistipalvelun 7 euroa viikko. Me huolehdimme kirpputorin yleisestä siisteydestä ja ja toivomme sinulta myyntipaikan siisteyttä. Myyntiin ei saa tuoda lääkkeitä, elintarvikkeita, aikuisviihdettä,  myrkyllisiä aineita, piraattituotteita, tupakkaa eikä tupakointitarvikkeita. 

Leivonnaisille, mehuille ja marjoille on varattu oma erillinen myyntipaikka. Provisio 15%.

Lasivitriineihin voi tuoda myyntiin tavaraa ilman pöytävarausta. Provisio on 15% ja myyntiaika 3-4 viikkoa

Lastenvaunujen ja -tarvikkeiden myyntiaika on 4 viikkoa ja provisio 25%, pöytämyyjiltä 20%

Myyntiviikko on 7 päivää. Vuokrauksen loputtua,  pöytä pitää tyhjentää  tuntia ennen sulkemisaikaa. Yli 100 euron tilitykset maksamme pankkitilille 1-3 päivän välein.  Tyhjentämättömästä pöydästä veloitamme 5 € korvauksen. Sopimuksesta myös henkilökunta voi tyhjentää pöydän. Hinnattomia ja jääneitä tavaroita säilytämme 3 viikkoa. Ne sijaitsevat yläkerrassa. Kadonneita tavaroita kannattaa kysellä pian vuokrauksen jälkeen.

Nettivarauksen vuoksi emme voi luvata pöydän jatkamista.  Pyrimme halutessasi jatkamaan pöydän vuokrausta esim. toisella pöytänumerolla. Kysy neuvoja ja vinkkejä kirpputorin henkilökunnalta.

HUONEKALUJEN MYYMINEN

Pöytävuokraajalta provisio huonekaluista ja muista isoista tavaroista on 20 %. Huonekalujen myyntiaika on maksimissaan 4 viikkoa. Huonekaluja voi tuoda myyntiin myös ilman pöytävuokrausta, jolloin provisio on 25% ja paikkamaksu 5€ pienet ja 10€ isot huonekalut. Tuo myyntiin vain ehjiä ja siistejä huonekaluja.  Muista kysyä henkilökunnalta, onko kirpputorilla tilaa huonekaluille. 

VIIVAKOODILLISET TARRAHINTALAPUT
Kirppis Ruususessa on käytössä viivakoodihintalaput.Arkin hinta on 50 senttiä ja sisältää 30 hintalappua. Tarroihin voi kirjoittaa kynällä tai hinnoitella netissä  kirppari-kalle ohjelmalla. Tarra-arkin mukana tulee seurantalista, johon voi merkitä myytävät tuotteet . Vaihda uusi hintalappu, jos muutat tuotteen hintaa. Emme myy tuotteita, joiden hintaa on muutettu. 
Viivakoodilliset hintalaput ovat käteviä. Hinnoittelu on helppoa, nopeaa ja tuotteet menevät aina oikealle myyjälle. 

HINTALAPPUJEN KIINNITTÄMINEN JA HÄLYT

Tarraa ei kannata  liimata kirjojen etukanteen eikä lp-levyihin. Huonekaluihin ja varsinkaan vanhoihin huonekaluihin: ei tarraa kannata myöskään liimata. Kenkiin tarran voi kiinnittää vaikka sisäpuolelle, jolloin se pysyy paremmin kiinni.Voit käyttää kiinnityksessä myös hakaneuloja. Kovahälytin kannattaa kiinnittää hintalapun läpi, jolloin hintalappua ei saa irroitettua epärehellisin aikein. Arvokkaammille tuotteille on vitriinipaikkoja. Tarjolla on myös tarrahälyjä, joiden hinta on 20 senttiä.

Kuljetuspalvelu

Kirppikseltä voit ostaa myös kuljetuspalvelun, hinta on kaupunkialueelle alk.15 €

Kirpputorin vastuu

Asiakas tuo tavarat myyntiin omalla vastuulla, eikä kirpputori ole korvausvelvollinen varkauden, tulipalon, ilkivallan, vesivahingon tai väärinkäytön sattuessa. Kirpputori ei myöskään vastaa tuotteissa esiintyvistä puutteista tai vioista. Kirpputorilla on tallentava valvontakamerajärjestelmä ja pyrimme tekemään parhaamme varkauden estämiseksi. Kaikista varkaustapauksista ilmoitamme poliisille. Toivomme, että ilmoitat henkilökunnalle , mikäli näet epärehellistä toimintaa

Hyviä myyntipäiviä !